تبلیغات
استا موزیک - ترشی پوست هندوانه ، چاشنی خوش‌رنگ و لعاب تابستانی

ترشی پوست هندوانه ، چاشنی خوش‌رنگ و لعاب تابستانی

شنبه 8 آبان 1395 06:09 ب.ظ

 

ترشی پوست هندوانه ، چاشنی خوش‌رنگ و لعاب تابستانی

  • ترشی پوست هندوانه ، چاشنی خوش‌رنگ و لعاب تابستانی

    * ادویه ترشی شامل: 2/1 قاشق چای‌خوری دانه گشنیز (پودرشده)، 2/1 قاشق چای‌خوری دانه رازیانه (پودرشده)، 4/1 قاشق چای‌خوری زیره (پودرشده) سبز و 4/1 قاشق چای‌خوری زردچوبه (پودرشده) است.

    روش تهیه

    1. با استفاده از پوست‌کن، پوست سبز روی هندوانه را بگیرید و آن را به‌صورت خلال‌هایی به‌قطر یک سانتی‌متر برش بزنید.

    2. 750 میلی‌لیتر آب را به‌همراه 3 قاشق سوپ‌خوری نمک در قابلمه‌ای روی حرارت ملایم بریزید تا جوش بیاید. پوست هندوانه را به آن اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه بجوشد سپس آن را آبکش کنید.

    3. سرکه سفید، شکر، ادویه ترشی، 250 میلی‌لیتر آب و یک قاشق چای‌خوری نمک را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید 15 دقیقه بماند تا خنک شود. پوست هندوانه را داخل قابلمه بریزید و بگذارید به‌مدت 30 دقیقه بماند تا با محیط هم‌دما شود.

    4. ترشی را در شیشه‌ استریل‌شده مخصوص ترشی بریزید و در آن را محکم ببندید تا جا بیافتد. ترشی پوست هندوانه پس از یک هفته آماده سرو است.


برچسب ها: ترشی ، پوست ، هندوانه ، چاشنی ، خوش‌رنگ ، و ،